Teamwedstrijden

Datum: 17-11-2022 13:30

Springwedstrijd Nieuwleusen (1).jpg

Zaterdag 12 november teamwedstrijden te Nieuwleusen.


Zaterdag was het dan eindelijk zover, de eerste teamwedstrijd van het seizoen voor de junioren Britta, Evi,  Rachel, Lynn, Wende en Lisa van svGIETHOORNse afd gymnastiek. Om half negen begonnen ze met het in turnen en om ongeveer negen uur begon de wedstrijd. Hun eerste toestel was de brug, gevolgd door de balk en daarna de vloer, als laatste was het onderdeel sprong. De meiden deden het allemaal stuk voor stuk erg goed. De ouders die mee waren en op de tribune toe keken waren het er allemaal over eens dat ze het beter hadden gedaan dan de vorige keer.
Om iets over half elf was de prijs uitreiking er. Voor de groepen van hun klasse waren maar twee prijzen en helaas zaten ze daar niet bij, hoeveel ze wel zijn geworden was nog onduidelijk door een verkeerde punten telling. De goede uitslag zou later volgen. Voor de meiden individueel was er alleen voor Britta een prijs, ze was de beste van de senioren.
Tegen kwart over elf was het klaar en konden we met een goed gevoel naar huis. Zondag kregen we de uiteindelijke uitslag en wat blijkt, de meiden zijn als team 2de geworden!
Dus toch nog in de prijzen en beloond voor hun goede werk.