Sponsorcommissie

Voor een vereniging is sponsoring een belangrijke manier om extra gelden te verkrijgen. Daarnaast is het voor veel bedrijven ook erg interessant om verenigingen te sponsoren om daarmee een bepaald publiek te bereiken en naamsbekendheid te verkrijgen. Als grote omnivereniging met 4 verschillende afdelingen en 600! leden is svGIETHOORNse bij uitstek geschikt om op verschillende manieren een groot publiek te bereiken.

svGIETHOORNse heeft een aparte sponsorcommissie opgericht welke de sponsoring verzorgt voor de gehele vereniging. De sponsorcommissie stelt standaard sponsorpakketten samen en kan desgewenst voor bedrijven een pakket op maat samenstellen.

Als vereniging hebben wij een sponsormap opgesteld waarin we tegen zeer aantrekkelijke prijzen diverse mogelijkheden bieden. In vergelijking met andere vormen van reclame zoals advertentie courant, advertentie kabelkrant, radioreclame en andere verenigingen bieden wij u voor een gering bedrag een groot en gericht bereik. Ook zijn voor verschillende vormen van reclame pakketten samengesteld, die passen bij uw doel of doelgroep.

Klik hier om de nieuwe sponsormap op te halen.

De sponsorcommissie bestaat uit de volgende personen:

  • Teun Smit
  • Gerrit Veenema
  • Harieke Dam - Secretaris

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de leden van de sponsorcommissie of via het volgende e-mailadres: sponsorcommissie@svgiethoornse.nl