OPEN DAG zaterdag 23 maart 2024

Als tennisser weet je precies wat tennis zo leuk maakt. Vraag daarom je familie, buren en vriendjes van kinderen mee naar de tennisbaan.
Tennis clinic voor de jeugd start zaterdag om 12.00 en senioren om 13.00
 

Programma

Ontvangst met koffie, thee en limonade

Jeugd tenniskids clinic 

Senioren tennis clinic (aanmelding tennis@svgiethoornse.nl)

Informatie en aanmelden Maak-Kennis-Met-Tennis lessen

Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en alle niveaus! Daarnaast is tennis gezond, ontspannend en je kunt het spelen wanneer het jou uitkomt. 

 

Welkom        

Het tenniscomplex van de vereniging in ons dorp met twee gravel- en een kunstgrasbaan ligt er speelklaar bij. Recreatieve spelers en sportieve personen kunnen in principe alle dagen, zowel overdag als ’s avonds  tegen een geringe vergoeding gebruik maken van de banen.

Mocht je interesse hebben om een balletje te gaan slaan of wil je beginnen met het nemen van een aantal tennislessen, dan ben je van harte welkom.

De tennislessen worden gegeven door gekwalificeerde trainers van de Tennisschool.

SVGiethoornSE zoals jullie zien opent de banen voor iedereen die wil tennissen. Wat is er nog mooier dan samen buiten sporten, dichtbij huis en na afloop gezellig napraten. 

Activiteiten zoals Toss, Competitie, Toernooien etc. zijn inbegrepen in contributie.

Ga voor een volledig overzicht van alle activiteiten naar de jaarkalender.

Aanmelding kan via de website of door te mailen naar tennis@svgiethoornse.nl

 

 

 

Ruim 1 miljoen tennissers

Nederland telt ruim 1 miljoen tennissers. Wat heeft tennis te bieden dat zó veel mensen er zo veel plezier aan beleven? Tennis daagt je uit. Of je het nu al een tijdje speelt, net begonnen bent of nog gaat starten; tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt. Kom naar onze club en ervaar hoe tennis ook jou uitdaagt! 

Wil jij nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen of gewoon lekker een balletje slaan? Dan ben je van harte welkom tijdens onze open dag. Iedereen, jong en oud, kan dan vrijblijvend kennismaken met de tennissport. Je hoeft alleen maar je sportschoenen aan te trekken. Rackets en ballen zijn op de club aanwezig. Graag tot dan!