Acro Demoteam

Op dit moment is ons acro demoteam niet actief!

project " Laat ouderen stralen"

Het acro-demoteam 'Op en Top' van sv GIETHOORN se afdeling gymnastiek wil alle bejaarden- en verzorghuizen in de gemeente Steenwijkerland de mogelijkheid bieden om van een optreden te genieten . Natuurlijk geven wij op verzoek ook demonstraties op andere locaties. In een programma van ongeveer ca 45 minuten wordt een demonstratie gegeven van acrobatische oefeningen op uw locatie. Onder begeleiding van ervaren trainers laten duo’s , trio’s, alsmede de hele groep hun kunnen zien op passende muziek. Er komen geen toestellen aan te pas, alleen wordt gebruik gemaakt van valmatten.
Dit project ‘Laat ouderen stralen’ wordt mede mogelijk gemaakt door het fonds Together2 met samenwerking van Univè zodat de kosten voor uw organisatie gering kunnen zijn. Ook vrijwilligers van onze vereniging zullen hun steentje bijdragen.
In overleg kan een tijdstip bepaald worden, bij voorkeur maandag of vrijdagavond of zaterdagmiddag. Graag willen we van u weten of u geïnteresseerd bent om dit aan uw ouderen aan te bieden. Onze jeugdige sporters verheugen zich erop om de mensen die normaal niet in staat zijn om naar de sportzaal te komen in hun eigen recreatieruimte te laten stralen.