Uitvoering afdeling Gymnastiek

Datum: 21-12-2023 16:01

Uitvoering gymnastiek “de Polar Express”.

In het weekend van 16 en 17 december vond de uitvoering van de gymnastiek plaats. Alle mensen moesten een kaartje laten knippen door de conducteur.

De peuters mochten de show openen. Zij lieten hun kunsten zien op de brug met gelijke liggers, moesten door een tunnel kruipen, maakten een mooie sprong en liepen over de kast.

Daarna kwamen alle leden op voor de openingsdans.

Na deze dans was het de beurt aan recreatiegroep 2. Tijdens hun act werd er chocolademelk uitgedeeld aan het publiek.

Daarna was het tijd voor de pauze. Er was een kerstmarkt in de hal, de inkomsten hiervan gaan naar het turnkamp, zodat alle leden ook dit jaar hier gratis aan deel kunnen nemen. Op de markt waren kraampjes. Je kon kerstchocolaatjes kopen, boeken, een pindaketting ( gemaakt door de jeugdleden zelf), armbandjes kopen en je kon een glittertattoo laten zetten.

Na de pauze was recreatiegroep 1 aan de beurt. Zij deden kunstjes op de hoge en lage balk en sprongen op een hoog vlak.

Hierna was het de beurt aan de recreatiegroep van de acro. Zij hebben een dans gedaan op een vrolijk kerstlied.

Toen was het de beurt aan de selectiegroep. Verkleed in kerstonesies gingen zij over de balk springen, terwijl een ander over de balk heel liep, wat een spectaculair gezicht!

Tot slot was het de beurt aan de acro selectiegroep. Verkleed als kerstelfjes gingen zij een gezamenlijk acro- demonstratie geven. Deze eindigde met het laten branden van een grote kerstboom met gekleurde lampjes.

Als afsluiting kwamen alle leden nog 1 keer op met hun gezamenlijke dans.

Het was een prachtige uitvoering die geheel in teken stond van de kerstfilm “de Polar Express”.

 

groepsfoto.jpg