Volleybal Heren 1 kampioen!

Datum: 23-3-2023 22:43

Het heren 1 volleybalteam van SV Giethoorn SE heeft onlangs een geweldige prestatie geleverd door kampioen te worden in de 3e klasse! Dit is een fantastische prestatie voor het team, dat bestaat uit een mix van ervaren spelers en nieuwkomers.

Het is opvallend dat het team ook een aantal nieuwe clubleden heeft die net een jaar meedoen. Deze spelers hebben zich snel aangepast aan het team en hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van het team. Het is geweldig om te zien dat deze nieuwe leden zo goed zijn opgenomen in het team en hun steentje hebben bijgedragen aan het kampioenschap.

Met deze overwinning zal het team volgend seizoen promoveren naar de 2e klasse. Dit zal ongetwijfeld een uitdaging worden, maar het team is vastberaden om te blijven groeien en te laten zien wat ze waard zijn. Het is een geweldige prestatie voor het team en de club en het geeft aan dat hard werken en samenwerken loont.

Het kampioenschap van SV Giethoorn SE is een prestatie om trots op te zijn en het zal ongetwijfeld de motivatie van het team versterken om nog beter te presteren in de toekomst. Gefeliciteerd heren 1 met het behaalde kampioenschap en veel succes in de 2e klasse!

 

F3E3AFB6-AF9A-4D79-97A7-3362C175F35E.jpeg