Nieuwe trainingspakken JO19 gesponsord door Vakantiepark Giethoorn en nieuw reclamebord Het Wapen van Giethoorn

7-11-2018 20:55:00 - 20:55:00

Vakantiepark Giethoorn Overijssel – Bungalowpark direct aan het water in Giethoorn

Een heerlijke vakantie in hartje centrum van Giethoorn.. Wie wil dat nu niet?

In hartje centrum van het beroemde waterdorp Giethoorn, vindt u Vakantiepark Giethoorn aan de oever van het meer het Bovenwijde. Met onder andere een eetcafé met gezellige overdekte patio, het meer het Bovenwijde voor zwem- of watersport plezier en Nationaal Park Weerribben Wieden binnen handbereik hoef je je hier nooit te vervelen!

Op het bungalowpark heeft u een ruime keuze in luxe vakantiehuisjes, allen gelegen op 3 schiereilanden aan de oever van het meer het Bovenwijde. De ruime vakantiewoningen zijn geschikt voor 2, 4, 6 of 12 personen en voorzien van alle luxe, ruimte en rust die u zich maar wenst tijdens uw vakantie. 

Genieten, proeven en beleven. Voel je welkom bij Het Wapen van Giethoorn.

Trots ontvangen wij je in onze nieuw verbouwde locatie, bij de poort van Giethoorn. Onder het genot van een ontbijt, lunch of borrel kun je hier lekker bijpraten of gewoon even rustig bijkomen. Bij mooi weer zit je op het zonnige terras, in de winter heerlijk binnen bij de open haard.
Het Wapen van Giethoorn heeft meer te bieden dan alleen wat lekkers: je doet hier ook inspiratie op voor een cadeau, souvenir of je eigen woon- en kookideeën. Van de lampen en kruiden tot de theepot en wanddecoraties, bijna alles wat je ziet is te koop in onze shop. Eat, drink & shop, noemen we dat.